Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Atslēgvārdi
Auto krāsas
Publicēts 1. augustā, 2016.
Ja Jūs plānojat krāsot savu auto, šeit ir plusi un mīnusi dažām no auto krāsām.

Uretāna krāsas

Galvenais ieguvums ir tas, ka to var izsmidzināt gandrīz kā jebkura veida krāsu, jo tā ir arī lēta un viegli žūst. Eksperti arī norāda, ka tā dod lielisku apdari un klājas vienmērīgi.

Tā ir izturīga pret akmeņu radītiem skrāpējumiem un neizbalē viegli. Patiesībā, Ja Jūs labi rūpējaties par savu auto, krāsai ir potenciāls ilgt vairāk nekā 10 gadus.

Lai gan krāsai ir šīs priekšrocības, tās galvenais trūkums ir tas, ka tai ir tendence sniegt automašīnām plastmasas līdzīgu izskatu, kas parasti izskatās nepatīkami. Tā ir arī toksiska tāpēc, kā mehāniķim Jums ir jāvalkā aizsargājošs aprīkojums, piemēram, acu aizsargbrilles, gaisa sūknis un pat gaisa respiratora maska.

Kamēr krāsa parasti tiek uzskatīta par augstākas kvalitātes krāsu, tā viegli neizplūst no smidzināšanas pistoles, kas var padarīt Jūsu krāsošanas darbu garlaicīgu.

Akrila krāsa

Parasti šīs ir divu veidu krāsas: viena, kam parasti ir nepieciešama segkrāsa (to sauc par divpakāpju sistēmu) un viena, kam nav nepieciešama segkrāsa (pazīstama kā vien pakāpes sistēma). Divpakāpju sistēma ir labāk ieteicama, jo tā dod lieliskus rezultātus.

Tā ir ideāli piemērota tiem ar nelielu vai nekādu krāsošanas pieredzi. To ir viegli uzklāt un ir viegli iegūt krāsu ar spīdīgu apdari. Kad krāsu uzklāj profesionāļi, tai ir tendence veidot cietu apvalku.

Galvenais trūkums ir tas, ka tā mēdz būt mīksta un kā rezultātā nav noturīga. Ja tā tiek pakļauta ķīmiskajām vielām vai UV stariem, tai ir tendence viegli nolietoties, tādējādi Jums tā ir atkārtoti jāuzklāj gadu pēc gada.

Krāsa ir arī grūti uzklājama, kas var padarīt krāsošanas darbu grūtāku. Papildus tam, tā parasti ir toksiska un Jums ir nepieciešami individuālie aizsardzības līdzekļi, to uzklājot.

Metāliska krāsa

Tā sniedz lielisku apdari, kas nodrošina, ka Jūsu automašīna ir pamanāma. Tā mēdz izskatīties lieliski uz sporta automašīnām. Sakarā ar eleganto apdari, krāsa var palielināt Jūsu automašīnas tālākpārdošanas vērtību.

Pēc negadījumiem, tā sniedz atstarojošu apdari, kas viegli slēpj ieliekumus un skrāpējumus.


Komentāri (1)
Karlis: Paldies- noderīgi! :)
30/12/2019 15:56
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: